YENİLENDİ II

İşgalci Türk devleti Almanya kentlerinde protesto edildi

İşgalci Türk devletinin Medya Savunma Alanları’na saldırısının protesto edildiği Frankfurt, Hamburg ve Stuttgart kentlerinde Kurdistan Özgürlük Gerillası’nı ve Kurdistan’ı sahiplenme çağrısı yapıldı.

Türk devletinin Medya Savunma Alanlarına yönelik işgal saldırısı Almanya’nın Frankfurt, Hamburg ve Stuttgart kentlerinde açıklama ve yürüyüşlerle protesto edildi.

FRANKFURT

İşgalci Türk devletinin Metina’ya yönelik saldırısı Frankfurt'ta protesto edildi.

Avrupa Kurdistanlı Demokratik Toplumlar Kongresi’nin (KCDK-E) çağrısı üzerine Frankfurt Hauptbahnhof’ta bir araya gelen kitle, sık sık “Bijî Berxwedana Gerîla”, “Katil Erdoğan” ‘“Terörist Türkiye” sloganlarını attı.

Eylemde Kurdistan Özgürlük Gerillası’nı ve Kurdistan’ı sahiplenme çağrısı yapılarak, saldırıların bir an önce durdurulması istendi.

HAMBURG

Türk devletinin Metîna bölgesine yönelik işgal saldırısı Hamburg kentinde yapılan basın açıklaması ve yürüyüş ile protesto edildi.

Avrupa Kurdistanlı Demokratik Toplumlar Kongresi’nin (KCDK-E) çağrısı üzerine Hamburg Hauptbahnhof’ta bir araya gelen Tevgera Ciwanên Şoreşger (TCŞ) öncülüğündeki kitle, sık sık “Bijî Berxwedana Gerîla”, “Katil Erdoğan” ve “Terörist Türkiye” sloganlarını attı.

Kurdistan Özgürlük Gerillası’nı ve Kurdistan’ı sahiplenme çağrısı yapılarak, saldırıların bir an önce durdurulması istenen basın açıklaması sonrası Rathaus’a doğru yürüyüşe geçen kitle, “US, STOP SUPPORTING TURKISH MASSACRE OF KURDS!”(ABD, Türklerin Kürt katliamına desteğini kes) pankartı taşıdı.

STUTTGART

İşgalci Türk devletinin Medya Savunma Alanları’na saldırısının protesto edildiği merkezlerden biri de Stuttgart oldu.

Avrupa Kurdistanlı Demokratik Toplumlar Kongresi’nin (KCDK-E) çağrısı üzerine Stuttgart tren istasyonu önünde bir araya gelen kitle, sık sık “Bijî Berxwedana Gerîla”, “Katil Erdoğan” ve “Terörist Türkiye” sloganlarını attı.

Eylemde Kurdistan Özgürlük Gerillası’nı ve Kurdistan’ı sahiplenme çağrısı yapılarak, saldırıların bir an önce durdurulması istendi.