Kütahya’da bir kadın katledildi, İstanbul’da bir kadın ağır yaralandı

Kütahya’da bir erkek evli olduğu kadını kesici aletle katlederken, İstanbul’da da benzer bir saldırıda bir kadın ağır yaralandı.

Kütahya’da yaşanan korkunç olayda Esra Uşak (26), evli olduğu E. Uşak (29) tarafından kesici bir aletle saldırıya uğradı. 

Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine intikal etmesiyle Esra Uşak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi. E. Uşak gözaltına alınırken, Esra Uşak'ın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde ise Dilem Gül Karlı (24), bir ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, kesici bir aletle saldırıya uğradı. 

Evliliklerinde yaşanan şiddetli geçimsizlik nedeniyle Dilem Karlı'nın boşanma kararı aldığı belirtildi. Ferhat Karlı, Dilem'i tehdit ederek takip ettiği belirtilirken, kesici aletle saldırıp yaraladıktan sonra olay yerinde beklediği bildirildi. 

Polis ekiplerinin müdahalesiyle Ferhat Karlı gözaltına alındı. Dilem Karlı'nın yaşam mücadelesi sürüyor. Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini katleden Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu da kaydedildi.