Şenyaşar Ailesi: Zulüm varsa bayram olmaz

Direnişini sürdüren Şenyaşar Ailesi, "Zulüm altında bayram olmaz" dedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının katliamında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa'daki adliye önünde başlattığı Adalet Nöbeti 137. gününde devam ediyor. Aile, Kurban Bayramı dolayısıyla Suruç'ta sürdürdüğü eylemi bir kez daha adliye binası önüne taşıdı.

'KATİLLER GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE'

Bayram yapamadıklarını belirten Ferit Şenyaşar, "Üzerimizde büyük bir zulüm var. Bir kardeşim 3 yıldır tek kişilik odada tutuluyor. Diğer taraftan 3 insanımızı hastanede katlettiler. Bununla ilgili açılan herhangi bir soruşturma yok. Bu katliamı yapanlar gözümüzün önünde dolaşıyorlar. Bu yüzden zulüm altında bayram olmaz diyoruz. Yine adliye önündeyiz. Mücadelemizi bayramdan sonra daha da büyüteceğiz. Urfa Valisi'nden Cumhurbaşkanı'na kadar herkes milletvekilinin hastanede bir katliam yaptığını biliyor. Ama artık bilmek yetmiyor, gereğinin yapılmasını istiyoruz. Adaleti getirmeden buradan ayrılmayacağız" dedi.

 Ailenin sanal medya hesabı üzerinden ise şu paylaşım yapıldı: "Bu tabelada yazılan adalet varsa 137 gündür burada ne işim var! Adalet yoksa bu yazının burada ne işi var! Ya adaleti getireceğiz ya da bu yazıyı buradan kaldıracağız... Eşimi hastanenin içinde gözümün önünde katlettiler. 3 yıldır tek tutuklu yok!"