Werxelê direnişçilerinden mesaj var!

Avaşîn bölgesindeki Werxelê alanında işgalci Türk devletine karşı direnen gerillalar, “Bu topraklara düşmanın kolay kolay girmesine izin vermeyeceğiz. Bu ruh ve inançla son nefesimize kadar mücadele edeceğimize ve kazanacağımıza söz veriyoruz” bildirdi.

Werxelê direnişçileri “Kamuoyuna ve dava arkadaşlarımıza başlığı ile bir mesaj gönderdi. 
İşgalcilerin bu topraklara girmesine izin vermeyeceklerini belirten direnişçiler, “Son nefesimize kadar mücadele edeceğimize ve kazanacağımıza söz veriyoruz” dedi. 

Werxelê direnişçilerinin mesajı şöyle:

“Direniş alanından, başta Önder Apo’ya, zindandaki yoldaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza, özgürlük ve sevgiye tutkun halkımıza, en sıcak iradi selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz. 
Bildiğiniz gibi özgürlük davasının tasfiyesi ve gerillanın imhası temelindeki konsepte karşı 23 Nisan’dan bu yana öncülerimiz olan Mazlum Doğan, Kemal ve Hayrilerin şiarı ile öncü komutanlarımız Serhat, Diyana, Bawer ve Delaller öncülüğünde büyük bir direniş ve mücadele yürütülmektedir. Bu direnişteki tüm yoldaşlar heyecan ve morali zirvesel düzeyde yaşamaktadırlar.

Bu direnişte yer alan birçok yoldaşımız son dakikalarına kadar da savaştılar ve şehit oldular. Biz de onların davalarının takipçileri olarak, gerekirse vücudumuzdaki son kemik parçasına kadar da feda ederiz. Ve gerekirse; düşman karşısında Zilan gibi yaşamın fedaileri oluruz! Kanla yıkanmış bu topraklara düşmanın kolay kolay girmesine izin vermeyeceğiz. Bu ruh ve inançla son nefesimize kadar mücadele edeceğimize ve kazanacağımıza söz veriyoruz!”