KCK'den HSM Karargah Komutanlığına kutlama mesajı

KCK, son iki gün içerisinde düşmana ağır darbeler vuran devrimci operasyon ve eylemleri dolaysıyla HSM Karargah Komutanlığın kutlama mesajı gönderdi, KCK, " Gerillanın bu eylemleri parti yapımıza, halkımıza ve tüm dostlarımıza büyük moral vermiştir" dedi.

KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanlığı, Halk Savunma Merkezi (HSM)Karargah Komutanlığına gönderdiği kutlama mesajımda şunları belirtti:

“Gerillanın başta Girê Hakkarî ve Girê Cûdî olmak üzere, son iki gün içerisinde düşmana ağır darbeler vuran devrimci operasyon ve eylemleri olmuştur. Apocu fedai tarzda gerçekleşen bu başarılı eylemlerden dolayı Gerillayı ve Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığımızı kutluyoruz. Gerillanın ve Komutanlığımızın 44. Parti Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, 45. Parti Yılında başarı ve zafer dileklerimizi belirtiyoruz.

PKK’nin 44. Kuruluş Yıl Dönümünü gerillanın soykırımcı-sömürgeci düşmanı vuran ve hesap soran eylemlerinin sağladığı moralle kutlamak ve 45. Parti Yılına eylem ve mücadele duygusuyla girmek çok anlamlı olmuştur. Gerillanın bu eylemleri parti yapımıza, halkımıza ve tüm dostlarımıza büyük bir moral vermiştir. Gerillanın bu duruşu 45. Parti Yılı’nda büyük gelişmelerin yaşanacağının, soykırımcı-sömürgeci düşmandan büyük hesap sorulacağının kanıtıdır.

Bu duygularımızı Merkez Karargah Komutanlığımız ve tüm gerillalarla paylaşıyor, başarı ve kutlama dileklerimizi belirtiyoruz. Bir kez daha parti bayramınızı kutluyor, yeni parti yılında başarılar diliyoruz.”