İntikâm birimlerinden 3 kentte eylemler-YENİLENDİ

İntikâm birimleri, Çorum, Adıyaman ve Kocaeli'de AKP-MHP işbirlikçisi faşistlere yönelik eylemler düzenledi.

YPS-Jin Şehit Arjin Peşeng İntikâm Birimi, Adıyaman, Çorum ve Kocaeli'de düzenlenen eylemlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, "YPS-Jin Şehit Arjin Peşeng İntikâm Birimi üyelerimiz, Cizre öz yönetim direnişinde kadının öncü gücünü açığa çıkartıp, kahramanca savaşarak şehit düşen Arjin Peşeng arkadaşın anısı adına 'Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere karşı intikâm hamlesi' kapsamında Adıyaman, Çorum ve Kocaeli’de etkili eylemler gerçekleştirdi" denildi.

ADIYAMAN
Birim üyelerimiz 30 Mayıs günü Adıyaman’ın İmamağa Mahallesi Eski Samsat Caddesi üzerinde DAİŞ çetelerinin konumlandığı Cumhuriyet spor salonuna yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Üyelerimiz bir süredir takibe aldığı DAİŞ çetelerinin AKP eliyle spor salonuna konumlandırdığını tespit ederek etkili bir sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonucunda ölü veya yaralı DAİŞ çetesi sayısı netleştirilemezken, çetelerin konumlandığı spor salonunun önemli bir bölümü imha edildi.

ÇORUM
30 Mayıs günü gece saatlerinde Çorum Küçük Sanayi sitesinde AKP işbirlikçilerinin iş yerlerinin yer aldığı bloka yönelik üyelerimiz sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eylemde AKP işbirlikçilerinin iş yerlerinin yer aldığı blokta 5 iş yeri imha oldu.

KOCAELİ
Birim üyelerimiz 27 Mayıs günü Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Osmanlı Ocakları üyesinin evine yönelik eylem gerçekleştirdi. Ailesi AKP-MHP faşist rejimi destekçisi, kendisi faşist Osmanlı Ocakları üyesi olan bu şahıs evinde bulunduğu esnada üyelerimiz etkili bir sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eylem sonucunda faşist şahsın ölü veya yaralı olduğu netleştirilemezken, şahsın evi ise kullanılamaz hale geldi."

'ÇAKAN'IN İNTİKÂMINI ALACAĞIZ'

Açıklamanın sonunda ise şu mesajlar verildi:
"Kürt dili, kültürü ve kimliğine karşı ırkçı saldırılar her geçen gün artmaktadır. Kürtçe müzik dinlediği için katledilen Barış Çakan halkımıza dönük nasıl bir soykırım zihniyetinin olduğunu gözler önüne seriyor. Toplumun ve yaşamın yaratıcısı kadınlar olarak soykırımcı faşist zihniyete karşı her yerde direniş halinde olacağız. Barış Çakan’ın intikâmını alacağız."