Garzan Eyalet Komutanlığı’na kutlama mesajı

Halk Savunma Merkezi Karargâh Komutanlığı, Garzan Eyalet Komutanlığı’nı 19 Temmuz günü düzenlediği eylemden dolayı kutlama mesajı gönderdi.

19 Temmuz günü Bitlis Hizan yolunda düzenlenen sabotaj eylemini, “sabotaj taktiği ile düzenlenen eylem dönemin zafer ruhuna uygun düşen tarihi nitelikte başarılı bir eylemdir” olarak niteleyen Halk Savunma Merkezi Karargâh Komutanlığı açıklaması şöyle:

“Eyalet güçleriniz tarafından 19 Temmuz günü Bitlis Hizan yolunda saat 14.00 sularında, Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Zafer Akkuş’un içinde bulunduğu araca yönelik sabotaj taktiği ile düzenlenen eylem dönemin zafer ruhuna uygun düşen tarihi nitelikte başarılı bir eylemdir. Sabır, kararlılık ve profesyonel bir tarzda düşman hedefini bekleyip, yeni dönemin gerilla tarzı ile düşmanın kendine en çok güvendiği bir alanda vurulması, faşist TC güçlerini adeta derinden sarsmıştır. Üstün bir performansla hiçbir kayıp vermeden düşmana ağır kayıplar verdiren bu eylemde emeği geçen tüm komuta ve savaşçı yapısını kutluyoruz.

Yeni dönemin temel taktiklerinden birisi olan sabotaj taktiğini ustaca uygulayarak sonuç alıcı tarzda derinleşeceğiniz inancıyla başta komutanlığınızı ve komutanlığınız şahsında tüm Garzan eyalet güçlerini selamlıyor, en içten devrimci duygularla üstün başarılar diliyoruz.”