Amed'de bekçilere eylem

Metropol Şahinleri Amed'de devriye gezen bekçilere yönelik eylem gerçekleştirdi.

Metropol Şahinleri açıklaması şöyle:

"Amed/Yenişehir ofis semtinde askerlik şubesi caddesinde devriye gezen saray faşizminin üniformalı bekçileri gerçekleştirdiğimiz eylemle vuruldu. Silahla hedef aldığımız bir bekçi yaralı halde kaçtı” Kendilerini güvende hissettikleri anda birimlerimiz tarafından etkili bir şekilde . Vurulmuştur işgalci güçlerin karşılık vermesi ile kısa süreli birimlerimiz arasında çatışma yaşandı ve çatışma esnasında,bir bekçinin yere düştüğü görüldü olaydan sonra birimlerimiz olay yerinden güvenli bir şekilde ayrılmıştır.

Buradan faşist TC hükümetine sesleniyoruz artık Kurdistan'da hiç bir sokak ve mahalle sizin için güvenli değildir her sokak başında Kurdistan'da uyguladığınız zulmün hesabını en sert şekilde vereceksiniz.

AKP-MHP faşist kahve renkli gömlekli paramiliter maaşlı bekçileri sokakta bellerine taktıkları silahlarla halka faşist terör uyguluyor. karşısında kendini savunmasız hisseden işçiler, emekçiler, kadınlar, ezilen halklar. Metropol Şahinleri sizlerin gücüdür. Tüm devrimci gençliği birleşik güçlerimize gerillaya, milis güçlerimize katılmaya çağırıyoruz. Mahalleleri bekçilere, polislere dar edelim. Öfkemizi basın açıklamalarına değil hesap sorma eylemlerine çevirelim. Özgürlüğümüz kazanmak için ileri... daha ileri...”