'Var olduğumuz sürece Türk devleti bu toprakları işgal edemez'

YJA Star güçleri öncülüğünde Türk devletinin bütün saldırılarına karşı özgürlük tutkusuyla direnen gerillalar, "Var olduğumuz sürece Türk devleti bu kutsal toprakları kolay kolay işgal edemez" diyorlar.

Cenga Xabur Devrimci Hamlesi'nde yer alan Kürdistan gerillaları işgalci Türk ordusuna ağır darbeler vurmaya devam ediyor. Eylemlere moralli ve güçlü katılan gerillalar, "Gücümüze inanıyor ve şehit olan yoldaşlarımızın intikamını düşmandan alıyoruz. Eylemlerimizle düşmanı yeneceğiz" diyorlar.

Türk devletinin işgaline müsaade etmeyen gerillalar, PKK'nin mücadelesinin başarısına dikkat çekiyor. Bu savaşta tarih yazacaklarını vurgulayan gerillalar, düşman karşısında büyük bir zafer kazanacaklarını belirtiyorlar.

Her gerillanın kalbi sıcak bir yanardağ gibidir. Daha çok gözleri ve kalpleri ile konuşuyorlar. Kürdistan savaşçıları, güldüklerinde duyguları binlerce insanın kalbine ulaşıyor. "Vakit başarı vaktidir" diyen gerillalar, "Gücümüzle büyük bir savaş vereceğiz ve kazanacağız. Heyecanımız büyük" diyorlar.

Özgürlük savaşçıları, YJA Star güçleri öncülüğünde bütün saldırılara karşı özgürlük tutkusuyla hayatlarını feda ediyorlar. Türk ordusunun saldırılarına karşı direnişlerini sürdüren özgürlük gerillaları son olarak şu mesajı veriyorlar: "Biz Rêber Apo'nun ve PKK'nin savaşçılarıyız. Türk devletinin saldırılarını kıracağız ve düşmanı yeneceğiz. Özgürlük gerillaları var olduğu sürece Türk devleti bu kutsal toprakları kolay kolay işgal edemez. Mücadelemiz ve direnişimiz hız kesmeden devam edecek."