İnce: Rejim artık hepimiz için tehlike

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, AKP'nin hileyle, baskıyla 'kazandığı' seçim sonucunu kabullendi. İnce, seçimlere kan bulaştığını belirterek, "Bugünden itibaren uygulamaya giren rejimin hepimizin için tehlike arz ediyor'' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İnce, konuşmasına "Beni kimse tehdit etmedi. Yok eşimi kaçırmışlar, beni tehdit etmişler. Birkaç şizofrenin işi. Böyle bir şey yok. Ben saraya gitmişim... Asparagas şeyler" diye başladı.

Aldığı 15 milyonu 30 milyon yapmayı hedeflediğini belirten İnce, Erdoğan'a seslenerek, "Bugünden sonra AK Parti genel başkanı gibi davranmayınız" dedi.

'SEÇİMLERE KAN BULAŞTI'

Ülkenin ve demokrasinin geleceğini derinden etkileyecek bir seçim yaşandığını vurgulayan İnce, Suruç'ta HDP'lilerin katledilmesini de hatırlatarak, "İlan edilmesinden sonuçlarının açıklanmasına kadar adaletsiz bir seçim olmuştur. Her şeyden önce kan bulaşmıştır. Yaşamını yitirenlere allah'tan rahmet yakınlarına bir kere daha baş sağlığı diliyorum" diye belirtti. 

İnce, "Seçim sonuçlarına dönük açıklanmaya muhtaç noktalar bulunmaktadır. 16 Nisan'da hayır ve evet bloku olarak şekillenme olmuştu. Seçim sürecinde oylara müdahale edildiğini gördük" diye kaydetti.

'HEPİMİZ İÇİN BÜYÜK TEHLİKE!'

"Bugünden itibaren uygulamaya giren rejimin hepimizin için tehlike arz ediyor. Büyük tehlike olmaya devam edecektir. Bunu yaşayacağız. Bunun bedelini hep beraber ödeyeceğiz" uyarılarında bulunan İnce, "Türkiye demokratik değerlerle bağını koparmıştır" mesajını verdi.