HBDH milisleri AKP’li yöneticiye ait aracı imha etti

HBDH Garibe Gezer Milisleri, AKP’li yönetici Mustafa Yıldıztekin’in aracını imha ettiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan HBDH Garibe Gezer Milisleri “18.12.2021 tarihinde saat 01.00 sıralarında Kocaeli/Darıca ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan AKP’li Mustafa Yıldıztekin’e ait araç hedef alınmış, araç kullanılmaz hale gelmiştir” dedi.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı:

“2002 yılından beri AKP’de aktif görev yapan Mustafa Yıldıztekin, AKP adaylığı, il ve ilçe yöneticilikleri ile faşizme hizmet sunmuştur. Milis güçlerimizin takibe aldığı bu unsur arabası imha edilerek cezalandırılmıştır.

Bu eylemimiz bugün hapishanelerde hasta tutsaklara ilacını vermeyen, tecrit ve işkenceyi olağanlaştıran AKP-MHP faşist iktidarının hapishane müdürlerine, yöneticilerine, gardiyanlarına bir uyarıdır. Hapishanelerde yaşanan ölümler intihar değil faşist politikaların bir sonucu olan cinayetlerdir. Hiçbir devrimci tutsağın hesabı yanınıza kalmayacak, mutlaka hesabını soracağız.

Bu eylemimizle devrimci tutsakların yalnız olmadığını, onlara uzanan elleri teker teker kıracağımızı duyuruyoruz. Hapishane müdürleri, yöneticileri, gardiyanları HBDH Milislerinin hedefidir. Garibe Gezer başta olmak üzere tüm ölümsüzleşen devrimci tutsakların hesabını soracağız.”