Son Dakika: Stêrk ve Medya Haber: Baskın korsanvari ve komplodur, susturamayacaklar!

HDP'den bölge toplantıları

HDP, yeni dönem mücadele programı kapsamında eylem ve etkinliklerini sürdürüyor.

HDP'nin yeni dönem mücadele programı kapsamında “Faşizme Karşı Direniş, Halklara Demokrasi ve Adalet” sloganıyla başlattığı eylem ve etkinlikler sürüyor. Devam eden Kadın Meclisinin 25 Kasım programları ve “Halka Bütçe” çalışmalarının yanı sıra yeni dönem mücadele programı kapsamında 11-12 Kasım’da Ege, Marmara, İç Anadolu, Çukurova’da bölge toplantıları gerçekleştirildi.

MYK üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarda dünyadaki gelişmeler, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar ve olası gelişmeler değerlendirildi. PM üyeleri ile il ve ilçe örgütlerinin katıldığı toplantılarda bundan sonra yapılacak çalışmaların hazırlıkları ile Ocak’ta yapılması planlanan kitlesel yürüyüşlere ilişkin çalışmalar gözden geçirildi.

YÜRÜYÜŞLE FİNAL YAPILACAK

HDP'nin yeni dönem mücadele programı bundan sonra da halk buluşmaları, toplantılar, gençlik yürüyüşleri, üye kampanyası, faşizme karşı demokratik güç birliği ile ulusal birlik temalı toplantılar ile devam edecek ve programın Ocak ayında “Demokrasi ve Adalet Yürüyüşleri” ile finali olacak.