İntikâm Birimi: Her şehri serhildan alanına dönüştüreceğiz

Şehit Savaş Amed İntikâm Birimi, AKP-MHP faşizmine karşı her yerde serhildanın büyütüleceği mesajını verdi. Birim, çok sayıda kentte pankart çalışması yaptı.

Şehit Savaş Amed İntikâm Birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kürtlerin soykırımcı faşizme karşı görkemli direniş tarihi vardır. Kürtler her sokağı, her mahalleyi, her şehri serhildan alanı haline getirmesini bilirler" denildi.

'KÜRDİSTAN VE ÖNDERLİK İÇİN SONUNA KADAR DİRENİŞ'

"Başta gençler ve kadınlar olmak üzere halkımızın soykırımcı AKP-MHP faşizmine karşı mücadeleyi geliştirme potansiyeli takdire şayandır" vurgusunda bulunulan açıklamada, "Her Kürt genci fedai bir ruhla Kürdistan ve Önderliği için sonuna kadar direnecektir. Faşist soykırımcı sistemin topyekûn saldırılarına karşı topyekûn bir direnişi her sokakta, her mahallede yükseltecektir. Önder Apo’nun yoldaşları olarak her sokağı ateşten çember, her mahalleyi direniş kalesi yaparak, kesintisiz direniş hattını örecektir" mesajı verildi.

İntikâm Birimi, 18 Eylül'de Batman, Van, Bitlis, İstanbul, Amed, Ağrı, Adana, Mersin, Mardin'de "Tecride, faşizme, işgallere son; özgürlüğü sağlama zamanı" şiarıyla pankartlar asıldığını da duyurdu.