Erdoğan’dan HDP’yi markaja alın talimatı

Türk Cumhurbaşkanı ve AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı R. T. Erdoğan, Mahalle Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada HDP’yi hedef göstererek, “Baraj altında bırakmak için her şeyi yapın. Markaj altına alın” dedi.

AKP Cumhurbaşkanı adayı R. T. Erdoğan, Mahalle Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada HDP üzerinde parti teşkilatlarının çok farklı bir çalışma yapması gerektiğini söyledi.

Erdoğan’ın sosyal medyaya da yansıyan konuşması şöyle.

“Arkadaşlar HDP üzerinde parti teşkilatımızın çok farklı çalışma yapması lazım.

Bunu dışarıda konuşmam, burada sizlerle konuşuyorum. Niye sizlerle konuşuyorum, çünkü, onların baraj altı kalması demek, bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir.

Dolayısıyla da her ilçede arkadaşlarım özellikle onlar üzerinde çok farklı çalışması lazım. Çünkü siz kim kimdir biliyorsunuz. Öyle mi, çünkü mahalle temsilcilerimiz eğer kimin kim olduğunu bilmiyorsa o zaman zaten bu görevi bıraksın. Bilmeniz lazım, alacaksınız önünüze sandık seçmen listesini, bu seçmen sandık listesinde kim kimdir. Buna göre de onlar üzerinde özel bir çalışma yapmanız inanıyorum ki bize çok farklı bir oranda netice getirecektir.

Markaja almak diyoruz ya markaja almalısınız.”