İntikam Birimleri'nden Van'da eylem

Şehit Delal Amed İntikam Birimleri, Van'da Türk devlek güçleriyle işbirlikçilik yapan Özcan Alıcı ile polislere yönelik eylem gerçekleştirdi.

Şehit Delal Amed İntikam Birimleri, işgalci Türk devleti ve çetelerinin saldırılarında şehit düşen Onur Direnişi şehitlerinin anısına bir dizi eylem gerçekleştirdiğini açıkladı.

Eylemlerin alrıntılarına ilişkin şunlar belirtildi:

"10 Kasım günü Van’ın İpekyol Sihke mahallesinde kimlik kontrolü yapan işgalci Türk polislerine yönelik El Yapımı Patlayıçı(EYP) ile eylem gerçekleştirdi.

14 Kasım günü Van’da düşmanla işbirliği içerisinde olduğunu tespit ettiğimiz Özcan Alıcı’nın evine (EYP) ile eylem düzenlendi.

İntikam birimleri açıklamasında, “Türk faşizmi Kürdün varlığına özgürlüğünü barbarca hedeflediği bir dönemde düşmanla işbirliği yapan özel savaş kontraları hedefimiz olmaya devam edecekler. Kürdistan halkının haklı ve onurlu davasına düşmanlık yapan her kişi ve kurum bunun hesabı misliyle sorulacaktır. Kürdistan şehirlerinde ajan ve işbirlikçiler sizleri izliyoruz ve her fırsatta intikam ruhuyla vurmaya devam edeceğiz” denildi.