HBDH: İşkenceci polis şefi etkisiz hale getirildi

HBDH İntikam Birimi, işkenceci polis şefi Arif Alparslan’ı etkisiz hale getirdiklerini bildirdi.

HBDH İntikam Birimi yaptığı yazılı açıklamada 15 Ekim 2019’de Afyonkarahisar TEM Şube'de müdür olan Arif Alpaslan, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi yakınlarındaki Çatören Barajı civarında etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İntikam Birimi, “İşkenceci halk düşmanına ait araç, içerisinde ve üzerinde bulunan bazı araç gereçlere de tarafımızca el konulmuştur” diye ekledi.

Açıklamada, “Arif Alpaslan'ın işkence dosyaları, her zaman ki gibi İçişleri Bakanlığı ve faşizmin yargısı tarafından üzeri örtülmeye çalışılmış ancak gerçek adaleti sağlayacak olan güçlerimiz tarafından suçları yüzüne okunarak dosyası tamamen kapatılmıştır. Devletin gücüne dayanarak işkenceciliği meslek edinmiş, şubelerde, zindanlarda, meydanlarda, devrimcilere, halklara, analara, kadınlara, gençlere işkence edenlerin onlarca dosyası önümüzde durmaktadır. Şimdi sıra kimde, hanginizde hep birlikte yaşayarak göreceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Ellerinde itirafçı ve ihanetçilerin dosyalarının da bulunduğunu belirten HBDH İntikam Birimi, “Bu alçak, itirafçı düşkünlerin beyanlarına dayanılarak onlarca devrimci bu işkencecilerin hedefi olmakta, zindanlara düşmektedir” diyerek, bu kişilerin de hedeflerinde olduğunu belirtti.