KCDK-E’nin Youtube kanalı 3 Mart’ta yayın hayatına başlıyor

KCDK-E, Youtube kanalı KCDK-E TV 3 Mart Çarşamba günü Brüksel saati ile 19:00’da “Şopa Heqiqate” programı ile start alıyor.

KCDK-E TV'ye  ilişkin bir açıklama yapan KCDK-E, “Salgın sürecinde sosyal ilişkilerin ve iletişimin daralması yeni iletişim araçlarının etkili kullanılmasını zorunlu kılmıştır. Soykırımcı Türk devletinin havuz medyası üzerinden yaptığı yalan, yanlış propaganda ve saldırılara karşı doğruları aktarmak ve bilgilendirmek için, KCDK-E TV adıyla Youtube kanalı açılmıştır.

Bir iletişim aracı olarak dijital medyanın etkisini de bilerek halkımıza doğruları ve hakikatleri aktarma noktasında sosyal medyanın çeşitli araçlarını etkin kullanma çalışması başlatmış bulunuyoruz.

Avrupa’da yaşayan halkımızın sorunlarını, sosyal, kültürel, politik, toplumsal farklı konu ve konukların yer alacağı programlar ile tartışma, yorum, analiz ve değerlendirmelerle izleyicilere ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bu temelde KCDK-E olarak KCDK-E TV Youtube kanalı üzerinden Çarşamba günü Brüksel saati ile 19:00'da, Kerem Çiftçi'nin moderatörlüğünde, KCDK-E Eşbaşkanı Yüksel Koç'un konuk olacağı ‘Şopa Heqiqate’ programı ile start veriyoruz.

3 Mart tarihinde ‘Türk devletinin Garê hezimeti ve Avrupa’da geliştirilmek istenen provokasyonlar’ ele alınacak” dedi.