Efrîn'de 3 çete öldürüldü

Efrîn ve çevresinde işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik eylemlerde tespit edilen 3 çete öldürülürken, 3'ü de yaralandı.

Efrîn Kurtuluş Güçleri, Efrîn ve çevresinde işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik eylemlerin sürdüğünü belirtti.  Gerçekleştirilen eylemler sonucu işgalci Türk ordusu ve güdümündeki çete unsurlarına ağır darbeler vurulduğunu fade etti.

Eylemlerin ayrıntılarına ilişkin şu bilgiler verildi:

"Operasyon timlerimiz 1 Ocak günü Efrîn’in Şêrawa ilçesine bağlı Kibêşînê köyü mevkiinde işgalci uınsurlara yönelik bir eylem gerçekleştirmiş, eylem sonucunda tespit edilebildiği kadarıyla 2 terörist yaralanmıştır.

Savaşçılarımız 2 Ocak günü Ra’i mıntıkası yakınlarında işgalci unsurların konuşlandığı mevzilere iki kol şeklinde bir baskın eylemi düzenlemiştir. Gerçekleştirilen eylem yakın mesafeden yaklaşık yarım saat süren bir çatışmaya dönüşmüş, işgalci unsurlar timlerimizin saldırısını kırmak amacıyla panzer dahil olmak üzere çeşitli ağır silahlar kullanmıştır. Teröristlerin tüm bu girişimleri başarısız olmuş ve eylem sonucunda 3 terörist öldürülürken 1 terörist de ağır yaralanmıştır.