Ekolojik, renkli ve çok dilli yaşam HDP mutfağında

HDP Malatya İl Eş Başkanlığı mutfağında bulunan organik ot ve yiyeceklerin kavanozlarına yazdığı Kürtçe, Süryanice, Ermenice ve Türkçe tanıtım yazılarıyla ekolojik, renkli ve çok dilli yaşamı gözler önüne seriyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya İl Eş Başkanlığı tarafından ziyaretçilerine ikram edilen bin bir çeşit organik otların ve yiyeceklerin bulunduğu kavanozların üzerine yazılan Kürtçe, Süryanice, Ermenice, Türkçe yazılar ile ekolojik, renkli ve çok dilli yaşamını mutfağıyla gözler önüne seriyor. Parti üyeleri tarafından beğeniyle tüketilen organik otlar ve yiyecekler gelen ziyaretçiler tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

Ekolojik, çok dilli ve renkli yaşam isteklerini HDP'yi ziyaret edenlere uygulamalı olarak göstermeye çalıştıklarını belirten HDP’liler, organik ot ve yiyeceklerin kavanozlarına yazılan Kürtçe, Süryanice, Ermenice ve Türkçe tanıtım yazıların önemli bir farkındalık ve bilinçlendirme çalışması olduğunu ifade etti. Dil ve kültür alanlarındaki çalışmalarına devam edeceklerini belirten HDP’liler, söz konusu çalışmaların her alanda uygulayıcıları olacaklarını vurguladı.