Mardin Eyalet Komutanlığı’na kutlama mesajı

Halk Savunma Merkrezi Karargah Komutanlığı, Mardin Eyalet Komutanlığı’nı Bagok bölgesine bağlı Şehit Axin Tepesi ve çevresinde konumlanan Türk askerlerine yönelik yaptığı eylemden dolayı kutladı.

Yazılı bir açıklama yapan Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı, Mardin Eyalet Komutanlığı’nı kutladı.

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı açıklaması şöyle: “2 Ağustos günü, eyalet güçleriniz tarafından, işgalci TC ordusunun Mardin’in Bagok bölgesine bağlı Şehit Axin Tepesi ve çevresinde konumlanan güçlerine karşı gerçekleştirmiş olduğu devrimci operasyon, dönem tarz ve taktiğinin ruhuna uygun, başarılı bir eylemdir. Burada hem düşmana ait 1 zırhlı aracın imha edilmesi ve 1’nin ağır darbelenmesi, hem de müdahale amaçlı gelen içinde subayların olduğu aracın sabotaj taktiği hedeflenmesi suretiyle yapılan eylem sonuç alıcı olmuştur.

Birden fazla gerilla taktiğinin kullanılıp yapılan bu yaratıcı eylemlerden dolayı komutanlığınızı ve sizlerin şahsında başta eylemi gerçekleştiren birimimiz olmak üzere tüm eyalet güçlerini kutluyoruz. Yakalanmış olan bu performansın daha da etkili bir düzeye getirileceği beklentisiyle tüm yoldaşları sevgi ve saygıyla selamlıyor, sizlere üstün başarılar diliyoruz.”