Medya savunma sevk-idare komutanlığına kutlama

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı’ndan Medya savunma sevk-idare komutanlığına 5 Temmuz’da gerçekleştirilen eylemin sonucundan dolayı kulama mesajı gönderdi.

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı “Yeni dönemin gerilla taktiği ile düşmana ağır darbeler vuran, hiçbir kayıp vermeden büyük bir saldırı ruhu ile bu eylemde yerini alan tüm yoldaşları kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı mesajında şunlar belirtildi: “Komutanlığınız bünyesinde; Hakkari’nin Çelê (Çukurca) ilçesine bağlı Eriş alayından Xeregol Tepesi istikametinde ilerlemekte olan sömürgeci işgalci TC ordusunun takviye konvoyuna yönelik sahada başlatılan Şehit Bager ve Şehit Ronya devrimci hamlesi kapsamında 5 Temmuz günü saat 10.30 sularında gerçekleştirilen eylem yüksek bir saldırı ruhuyla başarılı ve sonuç alıcı bir eylem olmuştur.

Gündüz ortasında düşmanın kendini en çok güvende hissettiği bir alanda derin bir gizlilik ile sabırla bekleyip düşman konvoyunu pusuya düşürülmesi ve ağır darbelerin vurulması dönem taktiğine uygun bir eylemdir.

İşgalciler elinde bulundurduğu tüm tekniğine rağmen gerillanın kısıtlı imkanlarla ve yaratıcı bir ruhla bu eylemi gerçekleştirmiş olması gerillanın iradesini, inancını ve yaratıcılığını bir kez daha ortaya koymuştur.  

Yeni dönemin gerilla taktiği ile düşmana ağır darbeler vuran, hiçbir kayıp vermeden büyük bir saldırı ruhu ile bu eylemde yerini alan tüm yoldaşları kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.”