İşgalciler Efrîn’de 2 Kürt kadınını daha kaçırdı

İşgalci Türk devletine bağlı sözde polis teşkilatı bu gece Kürtlere ait bir evi basarak 2 Kürt kadınını kaçırdı, çeteler tarafından daha önce kaçırılan 3 kişi ise işkencelerden dolayı ölüm sınırında hastaneye kaldırıldı.

İşgalci Türk devleti ve çetelerinin Efrîn’de insan kaçırma, fidye, katliam uygulamaları devam ederken şimdiye kadar onlarca kadın çeteler tarafından kaçırıldı ve bazıları ölü bulundu. Kendine bağlı çetelerin vahşi uygulamalarının deşifre olması üzerine Efrîn şehir merkezinde çetelerin yerini almak için yine çete komutanlarıyla kurulan ‘polis teşkilatı’ da vahşi uygulama ve kadın kaçırmaları sürdürüyor.

3 Nisan’da göreve başlatılan ‘polis teşkilatına’ bağlı çeteler bu gece saat 21.00’de Efrîn şehir merkezine bağlı Zeydiye Mahallesi’nde oturan Abdurahman Nahsen’in evini basarak 34 yaşındaki Firyal Nahsen ve 36 yaşındaki Nazliye Nahsen’i kaçırdı. Çeteler tarafından kaçırılan her iki kadının nereye götürüldüğü bilinmiyor.

BİRC HEYDER KÖYÜNDEN KAÇIRILAN 3 GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Ayrıca yerel kaynaklar 9 Ağustos günü Serewa’nın Birc Heyder köyüne yapılan baskında kaçırılan onlarca köy sakininden 3’ünün bugün çeteler tarafından hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi. Kaçırılan 3 gencin de yapılan işkenceler sonucunda ölüm sınırına geldikleri için hastaneye kaldırıldıklarını belirtiyorlar.