Ebu Yehya El Hemwi adlı çete İdlib’de öldürüldü

Zeytin Gazabı Operasyon Odası, İdlib’de çetelere düzenledikleri eylemde Feyleq El Şam çetesi üyesi Ebu Yehya El Hemwi’nin öldürüldüğünü açıkladı.

Zeytin Gazabı Operasyon Odası, İdlib’de çetelere yönelik gerçekleştirdikleri eyleme ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Feyleq El Şam çetesi üyesi Ebu Yehya El Hemwi’nin öldürüldüğü belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Güçlerimizin İdlib’de Türk devleti çetelerine yönelik eylemleri kapsamında; 3 gün boyunca takibe alınan Feyleq El Şam çetesi Ebu Yehya El Hemwi’nin Kefer Secna Hiş yolunu kullandığı tespit edilmiş ve güçlerimiz bu mıntıkada bir sabotaj eylemi gerçekleştirmiştir. Eylem sonucunda çete El Hemwi ağır yaralanmıştır. Feyleq El Şam çeteleri basınına göre, çete Ebu Yehya El Hemwi bu sabah Türkiye’de tedavi gördüğü hastanede ölmüştür.

Bir kez daha halkımıza yapılan zulme karşı burada olduğumuzu belirtiyoruz. Efrîn’in işgali ve talanında yer alan herkesten hesap sorulacağına söz veriyoruz. Ayrıca söz verdiğimiz gibi Efrîn’in intikamını alacağız.”