HBDH, İzmir'deki eylemi üstlendi

HBDH Mahsum Korkmaz İntikam Milisleri, İzmir'de işgalci güçlere konteyner ve su deposu üretimi yapan fabrikaya eylem düzenledi. Milisler, gençlere de "AKP-MHP faşizmini yıkmanın tam zamanı" diyerek, çağrıda bulundu.

HBDH Mahsum Korkmaz İntikam Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "12 Ağustos 2019 günü İzmir'in Bornova ilçesinde konteyner üretimi yapan bir fabrika ile su deposu üretimi yapan başka bir fabrika hedef alınmıştır. Depolama alanında bulunan konteynerler imha edilmiştir" denildi.

Açıklamanın devamı şöyle: "Hedef aldığımız saha halk düşmanı, işgalci TSK güçlerine konteyner ve su deposu üretimi yapan fabrikalardır. Başka halkların acıları, işgalleri, katliamları üzerinden para kazananlar, savaşa lojistik sağlayanlar bedelini öderler. Kirli savaştan beslenenler, savaşın gerçekliği ile yüzleşeceklerdir.
Eylemimiz 15 Ağustos 84 gerilla atılımını gerçekleştirenlerin anısına yapılmıştır. 15 Ağustos Atılımı 71 direnişçilerinin, Mahir Çayan, Deniz Gezmiş, İbrahim Kaypakkaya’nın ruhunu taşımaktadır. 15 Ağustos gerilla atılımı da Halkarın Birleşik Mücadelesinin çizgisidir.

HBDH Milisleri olarak; 15 Ağustos gerilla atılımını selamlıyor ve yarattığı mücadele çizgisini çizgimiz kabul ediyoruz. Devrimci savaşı, özgürlük mücadelesini yükseltmenin, AKP-MHP faşizmini yıkmanın şimdi tam zamanıdır. 15 Ağustos atılımının cesareti, inancı ve kararlılığıyla mutlaka halkların birleşik devrimci mücadelesi kazanacak, mutlaka biz kazanacağız.

GENÇLERE ÇAĞRI

Bütün Türkiyeli ve Kürdistanlı gençlere çağrımızdır: Günlerdir süren eylemlerimiz faşizmden kurtuluşun işaret fişeğini yakmış, yolu açmıştır. Birleşik mücadele çizgisinin gücü, kapasitesi, kararlılığı AKP-MHP faşizmine kök söktürmektedir. Nerede, kaç kişi olursanız olun, faşist kurumlara savaş açın, mahallelerinizde, okullarınızda onları rahat uyutmayın; gecelerini aydınlatın!"