HBDH Abdullah Cömert Milisleri'nden İstanbul ve İzmir’de eylem

İstanbul ve İzmir'de eylemler düzenleyen HBDH Abdullah Cömert Milisleri, "Zafere kadar hiç durmayacağız" dedi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Abdullah Cömert Milisleri, İstanbul ve İzmir'de eylemler düzenledi.

Eylemlere ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Bu kan içici faşist sömürü düzeni ancak ve ancak devrimci zor eylemleriyle yıkılabilir. Halklarımızın kurtuluşu zora dayalı devrimdedir. Birleşik devrimimiz, devrimci şiddet eylemleriyle düşmana anladığı dilden karşılık verdikçe, bu faşist caniler sürüsü kaçacak delik arayacaklar. Bu bilinçle savaşan milislerimiz, düşmana sürekli darbeler vuruyor. Milislerimiz, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdikleri eylemlerle, faşist iktidarın yolsuzluk ve hilelerle kazandığı sahte seçim zaferine meydan okudu" denildi.

FAŞİSTLER VE UYUŞTURUCU SATICILARI HEDEF ALINDI

Açıklamada şu bilgiler yer aldı:

"29 Mayıs günü uyuşturucu tacirlerine ait bir araca sabotaj eylemi düzenledik. İstanbul’da, Beyoğlu/Hacı Ahmet Mahallesi’nde uyuşturucu çetelerine ait araç, milislerimiz tarafından saat 17 sıralarında ateşe verildi. Araç tamamen kül oldu.

*31 Mayıs gecesi yine İstanbul’da bu kez faşist düzenin saldırgan bekçilerini hedef aldık. Beyoğlu/Hacı Ahmet’te, Millet Kütüphanesi çevresinde bekleyen bekçilere bombalarla saldırdık. Bu sahte kabadayı sürüsü, patlama sonrasında can korkusuyla kaçıştılar.

*Faşist saray iktidarının küçük ortağı faşist MHP, devrimci şiddet eylemlerimizin her zaman değişmez hedeflerindendir. İzmir’de, 2 Haziran gecesi MHP yöneticilerinden bir faşistin aracına ses bombalı eylem gerçekleştirdik."

HBDH Abdullah Cömert Milisleri, açıklamanın sonunda ise şu mesajları verdi:
Eylemlerimiz, özgürlük tutkusuyla devrim yürüyüşünü sürdüren emekçi halklarımızadır. Büyük Gezi Ayaklanması’nın ve 1 Haziran 2004 Atılımı’nın yıl dönümü dolayısıyla eylemlerimizle Gezi’nin isyankar emekçi halklarını ve yeniden ayağa kalkışı sağlayan PKK savaşçılarını selamlıyoruz. Zafere kadar hiç durmayacağız, mutlaka kazanacağız!"