Graz’da halk toplantısı ve İmralı’ya kartpostal

Graz’da yaşayan Kurdistanlılar, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerindeki tecride ve “Abdullah Öcalan’a Özgürlük, Kürt Sorununa Çözüm” hamlesine ilişkin yapılan halk toplantısına katıldıktan sonra İmralı’ya kartpostal gönderdi.

Avusturya’nın Graz kentinde "Abdullah Öcalan’a Özgürlük, Kürt Sorununa Çözüm hamlesi çerçevesinde halk toplantısı gerçekleştirildi.

Graz Demokratik Kürt Toplum Merkezi’nde düzenlenen toplantı, Kurdistan Özgürlük Şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Toplantıda Kurdistan ve Ortadoğu’daki son gelişmeler değerlendirildi. Konuşmalarda Kürt halkının özgürlüğünün ve Ortadoğunun demokratikleşmesinin yolunun Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünden geçtiği vurgulandı.

Toplantıda 15 Şubat Uluslararası Komplo'nun yıl dönümü vesilesiyle Graz'da yapılacak miting ile 17 Şubat'da Viyana'da yapılacak yürüyüşe katılım çağrısı yapıldı.

Toplantı ardından Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın tutulduğu İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine gönderilmek üzere kartpostallar yazıldı. Gençler kartlara Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'a mesajlarını yazarak gönderdi.