Kocaeli’de park istasyonuna sabotaj: 17 servis aracı yandı

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Zülküf Gezen Milisleri, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Adalet Bakanlığına ait park istasyonuna sabotaj eylemi gerçekleştirdiklerini bildirdi.

HBDH EYLEM

Yazılı bir açıklama yapan HBDH Zülküf Gezen Milisleri, ‘’5 Mayıs günü, gece saat 01:00 sularında, Kocaeli/Kartepe ilçesi, D 100 karayolu güzergahında yer alan, Adalet Bakanlığına ait servis araçlarının bulunduğu park istasyonuna Zülküf Gezen Milisleri olarak, sabotaj eylemi gerçekleştirdik. Eylem sonucu çıkan yangında yaklaşık 17 servis aracı imha olurken onlarcasında da hasar oluştu’’ dedi.

Açıklamada, ‘’Son günlerde metropollerde ve Kurdistan’da artan siyasi operasyonlarla yurtsever devrimci insanlarımız tutsak ediliyor. Bu keyfi tutuklamalar karşısında diz çökecek geri adım atacak hiç kimse bulamayacaksınız. Hiçbir saldırınız faşizmin duvarlarında açtığımız çatlakları kapatamayacak. Bu eylemimiz işgalci TC ordusunun Kurdistan dağlarında özgürlük gerillalarımıza, Türk polislerinin sivil halkımıza, siyasetcilerimize ve kurumlarımıza dönük yürüttüğü faşist saldırılara misilleme olarak gerçekleştirilmiştir’’ denildi.