YPS timinden İstanbul’da polise sabotaj

YPS Şehit Mazlum Tekdağ Misilleme Timi, ‘’Özgürlüğü Sağlama Hamlesi’’ kapsamında İstanbul’da yol kontrolü yapan polislere yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan Misilleme Timi, “15 Ocak cuma günü akşam saat 19:00’da İstanbul Arnavutköy’de yol kontrolü yapan polislere yönelik parça tesirli bombayla sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Gerçekleşen bu eylemde düşmanın ölü ve yaralı sayısı netleştirilemezken, eylem sonrası alana 3 ambulans geldiği ve yaralıları taşıdığı gözlemlendi” dedi.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı: “Zindan direnişi Kürdistan direniş geleneğinin en anlamlı direnişidir. Zindan direnişinin son hali yeni bir tarzda ortaya çıkarmıştır. Direnişçilere destek verilirken yapılacak en etkili eylem düşmanı vurmaktan geçer. Bu düşmanla başka bir dil ile konuşulmaz ve başka bir dilden anlamaz.

Günümüzün teknolojik gelişmesinde en büyük zeka ve güç insanın kendisidir. Şehir direnişçileri olarak, her an her yerde, halkın deyimiyle hayalet savaşçılar olarak, insan iradesi, gizem ve kamuflaj içinde ansızın düşmanda bir yer yanmalı-bir yer patlamalı... Halkımızdan aldığımız güç ve destekle bu düşmanla savaşmanın her zaman bir yol ve yöntemi vardır. ‘Bitti, yapmamışlar’, ‘yalan söylüyorlar’ dedikleri anda ansızın yanı başlarından çıkıp vurmaya devam edeceğiz. YPS/YPS-JIN misilleme timleri hedefe kilitlenmiş, karanlığın düşmanın üzerine çökmesiyle o karanlıktan çıkıp gelir. Düşman bu korkuyla yaşamaya devam edecektir.”