İntikâm Birimleri'nden eylem ve çağrı

Şehit Zeryan Deniz İntikâm Birimleri, Newroz ateşi yaktı, faşistlere ait yerlere eylem yaptı. Birimler, "Türk devleti virüsle de öldürmek istiyor" diyerek, gençliğe çağrı yaptı.

Şehit Zeryan Deniz İntikâm Birimleri, bugün yaptığı yazılı açıklamada, son günlerdeki eylemlerini duyurdu, gençliğe çağrıda bulundu.

EYLEMLER

Şehit Zeryan Deniz İntikâm Birimleri'nin açıklaması şöyle:
"Üyelerimiz 21 Mart günü İstanbul Başakşehir’de, 24 Mart günü İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde ve 22 Mart günü İstanbul Bağcılar’da direniş mirasımızın sembolü olan Newroz ateşini yaktı. İşgalci Türk polisinin saldırmasıyla yer yer çatışmalar yaşandı.
26 Mart günü İstanbul Yeni Bosna’da faşistlere ait olduğunu tespit ettiğimiz bir tekstil fabrikasına yönelik  üyelerimiz sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonucunda tekstil fabrikası kullanılamaz hale geldi.

'TÜRK DEVLETİ VİRÜSLE DE ÖLDÜRMEK İSTİYOR'

Kürt katili Türk devleti Kürt halkını soykırımdan geçirmek için her türlü fiziki ve kültürel imha yöntemleri ile halkımıza saldırmaya devam etmektedir. Kürt halkını yok etmek için dün Bakurê Kurdistan şehirlerine, Efrîn’e, Serêkanyê’ye saldırıları ne ise bugün aynı şekilde ölümcül virüs (Covid-19) ile Kürt halkını öldürmeye çalışmaktadır. İnsanlığın başına bela olan kapitalist modernitenin yarattığı bu virüsü Bakurê Kurdistan’da ve zindanlarda biyolojik bir silah gibi kullanmaya çalışmakta, halkımızın sağlık hakkını engelleyerek ölümünü bu biyolojik saldırı ile gerçekleştirmek istemektedir. Aynı şekilde yaşanan krizli durumdan istifade ederek askeri operasyonlarla saldırmaktadır.
Bakurê Kurdistan şehirlerinde atanan kayyumlar halkımızın ekonomisini çalmak kadar halkımızın sağlık ve hastane haklarını engellemek ve Covid-19 virüsünü biyolojik silah olarak kullanmak için belediyeleri gasp etmiştir. Biz Kürt halkının öz savunma refleksi olan İntikâm Birimleri olarak Türk devletinin kirli biyolojik saldırılarına karşı da intikâm eylemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu temelde yurtsever Kürdistan halkımızı Kürt katili Türk devletinin biyolojik saldırılarına karşı  daha bilinçli olmaya, Kürdistan gençliğini bu tehlike karşısında kendilerini eylemsel kılmaya çağırıyoruz."