İntikâm birimlerinden Amed ve Batman'da eylemler

Amed ve Batman'da eylemler düzenleyen intikâm birimleri, "Direnerek kazanacağız" mesajını verdi.

İntikâm birimleri, Amed ve Batman'da AKP-MHP güçleri ile işbirlikçilere, uyuşturucu satıcılarına ve çocuk istismarcılarına dönük eylemler düzenledi.

Birimler tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Halk olarak kaybedecek hiçbir şeyimiz yoktur, ancak direnerek kazanacağımız bugünümüz ve özgür geleceğimizdir" denildi.

AMED

Şehit Delal Amed İntikâm Birimi tarafından yapılan eylemler şöyle:

"29 Eylül'de Amed Bağarası mevkiinde bir tır ve üzerindeki 8 sıfır araçla birlikte yakılarak milyonlarca lira zarar verildi.

1 Ekim'de Amed'in Sur ilçesi Melikahmet'te ses bombalı eylem yapıldı, aynı gün bir faşist işbirlikçiye ait otomobil yakılarak imha edildi.

1 Ekim'de Amed'in Bağlar ilçesi Kaynartepe mevkiinde uyuşturucu satıcısı ve içici olan bir grup tarafımızdan cezalandırıldı.

2 Ekim'de Amed Bağlar Sento Caddesi üzerinde devriye gezen TEM polislerine ait Ranger marka zırhlı araca sabotaj ve kısa namlulu silahlarla eylem düzenlendi. Araç hasar alırken, polis yaralıları netleştirilemedi.

2 Ekim'de Amed'in Bismil ilçesinde elektrik kurumuna ait bir trafo yakılarak imha edildi.

3 Ekim'de Amed Farqin Konak Mahallesi'nde zırhlı polis aracına öz savunma birimlerimiz tarafından parça tesirli bombalarla ve ferdi silahlarla eylem düzenlendi. İki polisin yaralandığı tespit edildi.

3 Ekim'de Amed'in Bismil ilçesinde bir baz istasyonu yakılarak imha edildi.

BATMAN

Şehit Seyit Batman İntikâm Birimi de 4 Ekim'de Batman Petrol-İş'te gaspçı kayyuma ait yol asfalt çalışması yapan iş makinesini yaktı, binlerce liralık zarar verdi.

İntikâm birimi, 3 Ekim'de Batman Bahçelievler'de çocukları taciz eden şahsı cezalandırırken, önceki gün de yazılama ve pankart çalışmaları yaptı."