İntikâm birimlerinden Kahramanlık Haftası eylemleri

İntikâm Birimleri, İstanbul'da düzenlediği eylemlerin bilançosunu açıkladı, "Tecride karşı kesintisiz eylemdeyiz" dedi.

Şehit Helmet ve Şehit Arin Mirkan İntikâm Birimleri, Kahramanlık Haftası vesilesiyle düzenlediği eylemlerin bilançosunu açıkladı.

EYLEMLER

Birimlerin bugünkü yazılı açıklaması şöyle:
"1-) Çağdaş Kawa olan Mazlum Doğan'la başlayan Newroz direniş ateşi 20-22 Mart tarihlerinde İstanbul'un birçok semtinde birimlerimiz tarafından yakılmıştır. Bazı semtlerde düşmanın yönelimine karşı birimlerimiz düşmanla çatışmıştır. Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde iki polis el yapımı bombayla ağır yaralanmıştır. Bunun üzerine polis mahalleyi ablukaya almıştır.

2-) 27 Mart'ta Küçükçekmece Sefaköy'de faşistlere ait iki araç birimimiz tarafından ateşe verilmiştir.

3-) 28 Mart'ta Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi'nde faşist AKP-MHP'lilere ait bir iş yeri sabotaj eylemi ile ateşe verilmiştir, iş yeri kullanılmaz hale gelmiştir.

4-) 28 Mart'ta Sultangazi Küçükköy Mahallesi'nde AKP'lilere ait bir ev sabotaj eylemiyle ateşe verilmiştir."

'TECRİT SÜRDÜKÇE KESİNTİSİZ EYLEMDEYİZ'

Şehit Helmet ve Şehit Arin Mirkan intikâm birimleri, şu mesajları da verdi:
"Önderliğimizin üzerinde tecrit devam ettikçe her yerde eylemlerimiz kesintisiz devam edecektir. Bütün dünya koronavirüsle mücadele ederken faşist Türkiye devleti koronayı bile Kürt halkına ve özgürlük hareketine karşı savaş ve soykırım aracı yapmaktan geri durmuyor."
Kahramanlık Haftası'nı selamlayarak Mazlum Doğan ve Mahsum Korkmaz'ı anan intikâm birimleri, "Türk devleti ve işbirlikçilerinin kabusu olacağız. Rahat uyumalarına izin vermeyeceğiz. Bütün Türkiye sokakları ateş topu olup onları yakacaktır" dedi.