Cezaevindeki 15 aylık Arin'in sağlığı kötüleşiyor!

Urfa'da annesi Esma Yılmaz'la cezaevinde kalan Arin Bebek'in sağlığı kötüleşiyor. Baba Mihdi Yılmaz, Arin’in gözaltında morlukların oluştuğunu, her gün kilo kaybı yaşadığını söylerken, "Ailemizi dağıttılar" dedi.

Annesi Esma Yılmaz ile birlikte Urfa 2 Nolu T Tipi Cezaevi’nde kalan astım hastası 15 aylık bebek Arin Yılmaz'ın sağlık koşulları düzeltilmedi. Her perşembe günü eşi eşi ve bebeğini görmek için Urfa 2 Nolu T Tipi Cezaevi’ne görüşe giden Mihdi Yılmaz, Arin’in gün geçtikçe kilo kaybı yaşadığını belirtti. En son görüşmeye gittiği zaman Arin’e verilen ilaçların kemik erimesine yol açtığını söyleyen Yılmaz, eşinin de bu sorundan kaynaklı Arin’in ilaçlarını kestiğini belirtti.

'GÖZALTINDA MORLUKLAR OLUŞTU, KİLO KAYBI YAŞIYOR'

Baba Yılmaz, Arin’in gözaltında morlukların oluştuğunu, sütten kesildiği için ve cezaevinde dengesiz beslendiği için her gün kilo kaybı yaşadığını ifade etti.

Eşinin 30 kişilik bir koğuşta kaldığını ve bu durumun çocuklar içinde sorun olduğunu söyleyen Yılmaz, dün telefonla görüştüğü eşinin, kendisine yeni bir koğuşun açıldığını ve sadece çocuklu annelerin orada kaldığını söylediğini aktardı. Baba Yılmaz, şöyle konuştu: “Eşimin psikolojisi de gün geçtikçe kötüye gidiyor. Gözlerinin önünde bir evladının can çekiştiğini görüyor. Buna yürek nasıl dayansın? Cezaevi koşullarında Esma elinden geldiğince Arin’e iyi bakmaya çalışıyor. Esma’nın şuan sevindiği tek durum yeni bir koğuşa geçmek oldu. Koğuşta da 13 anne çocukları ile birlikte kalıyor. Dört duvar arasında nasıl iyi olunmaya çalışılsa öyle bir durum. Anne yüreği evladına yanıyor."

'AİLEMİZİ DAĞITTILAR!'

Baba Mihdi Yılmaz, dışarıdaki 3 çocuğunun da psikolojilerinin bozulduğunu söylerken, "Ailem dağıldı. Bizde aile diye bir şey bırakmadılar" diye tepki gösterdi.