CİK: AKP ve Erdoğan toplumu tecavüzcü yapma amacı gütmektedir

Kürdistan İslam Toplumu Federasyonu (CİK) AKP hükümetinin tecavüz yasasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tecavüz yasalarını çıkarmak Allah'a isyan, nefislerinin kulu olmaktır" dedi.

CİK, AKP ve DAİŞ zihniyetinin aynı sapıklık içerdiğini defaatle deklere ettiklerini, bireysel olarak katliam, yıkım, fesat, fitne ve bireysel tecavüzlerin taban yaptığı bu İslam boyalı zihniyetin ve iktidarlarının yaptıklarına bir yenisinin eklenmesinin kendilerini hayal kırıklığına uğratmadığını belirtti.

"Bu zihniyetin rengi dini olsa da, uygulamaları cahiliye dönemine ait Moğol ve muşriki bir mefkuredir. İslam bir ahlak dinidir. İslam dini ve onun hukuk ahkamları bu konuda, akitsiz ve anlaşmasız birlikteliği, kanun dışı ve büyük günah ad edip, çeşitli müyyidelere bağlarken, tecavüze müsamahayı İslam adına savunmak bu dinin temellerine patlayıcı koymaktır. İslam cana ve namusa saldırıyı yapanların, öldürülmeleri halinde cehennemlik olduğunu söylerken, saldırıya uğrayanların saldırgan ve tecavüzkarı öldürmesi halinde hiç bir müeyyide ile karşılaşmayacaklarını bildirmektedir" diyen CİK, İslam’ın gayrı meşru gönüllü ilişkiyi bile fahşa saydığını belirtti.

Tecavüz kanunlarını çıkarmanın Allah’a isyan ve nefislerinin kulu olmak anlamına geldiğini kaydeden CİK açıklamasında şunlara yer verdi: “Bu iktidar ve onların ortakları insanlık karşıtıdır. Daha önceleri Suriye'den gelen küçük yaşta kız çocuklarını dini nikah adı altında evlere kapatıp fahişelik yapan bu güruh bütün toplumu tecavüzcü yapma amacı gütmektedir. DAİŞ nasıl başkasının hayat arkadaşlarını ve kızlarını kendine helal kılıp zorla götürürken, AKP ve Erdoğan da toplumun hepsini tecavüzcü yapmaya çalışmaktadır. AKP’nin ve Erdoğan’ın sadece üç değer yargısı vardır ve her şey bu üç tatmini yaşamak için kullanılmaktadır.

1. Kasa: yani para hırsı ve daha fazla mal.

2. Masa: yani ne pahasına olursa olsun iktidarda kalmak.

3: Nisa: yanı  Kadın şehveti tatmin.

Sadece değer yargıları bu üç ahlaksızlık olan bu kesim ve kesimlere karşı mücadele etmek zorundayız. Dinimiz ve insanlık bunlara karşı mücadeleyi emreder."

‘TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELE ETMELİYİZ’

Kadınları, çocukları, dinleri, mezhepleri, etnisite ve emeği bulunanların şerrinden korumak ve kurtarmak için mücadele çağrısında da bulunan CİK, “Bunlar mağlup edilmeden, ne canımız, ne malımız, ne dinimiz nede ırzımız emniyette olmayacaktır” dedi.