Emine Şenyaşar: Wan’daki kalabalığın yanımda olmasını istiyorum

Ferit Şenyaşar, Adalet nöbetlerine bayramda da devam edeceklerini kaydederek, “Wan halkı nasıl mücadele yürüttüyse Adalet Bakanlığı önüne de bütün halklarımızı çağırıyoruz” dedi.

EMİNE ŞENYAŞAR

Eşi ve iki oğlu AKP’liler tarafından katledilen Emine Şenyaşar’ın saldırıda yaralı kurtulan oğlu ve aynı zamanda Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Riha Milletvekili Ferit Şenyaşar ile Ankara’ya taşıdıkları Adalet Nöbeti, 67’nci gününde. Şenyaşar, “Üstünlerin hukukuna karşı Adalet Bakanlığı önünde adalet mücadelemiz 67’nci gününde devam ediyor” yazılı döviz taşıdı. 

Nöbette konuşan Ferit Şenyaşar, Adalet nöbetlerine bayramda da devam edeceklerini kaydederek, “Annenin aradığı adalet herkes içindir ve bir gün bu adaletsizliği yapanlara da lazım olacaktır. 16 Nisan’dan sonra Wan halkı nasıl mücadele yürüttüyse Adalet Bakanlığı önünde de bütün halklarımızı çağırıyoruz. Annenin mücadelesinden dolayı bütün kapılarına kilit vuran bakanlık biz halkımızla bu kilitleri kıracak ve Bakanlığın içine gireceğiz. Ya adaleti sağlayacak ya istifa edecektir” dedi.

Emine Şenyaşar da adalet arayışına devam edeceğini vurgulayarak, “Wan’daki kalabalığın burada da olmasını istiyorum bizi yalnız bırakmasınlar, adalete ulaşırız. Oğlumu bırakana kadar burada kalacağım. Wan’daki kalabalığın ve annelerin yanımda olmasını istiyorum” dedi.