Gergerlioğlu, göğüs ve kalp ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Evine gelen polisler tarafından fiziki şiddete maruz kalarak gözaltına alınan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, anjiyo olması için hastaneye kaldırıldı.

Milletvekilliği düşürülen Halkların Demokratik Parti'li (HDP) Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gözaltına alındıktan sonra göğüs ve kalp ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu’nun gözaltına alındığı sırada polisler tarafından işkenceye maruz kaldığı görüntülere yansımıştı.

Gergerlioğlu’nun avukatı Bişar Abdi Alınak, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ömer Faruk Gergerlioğlu az önce adliyeye getirildi. Göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastane doktoru anjiyo önerip kardiyoloji bölümüne götürülmesi gerektiğini belirtmiş. Şimdi hangi hastanede ve ne gibi bir tıbbi müdahalede bulunulduğunu bilmemekteyiz. Tarafımıza bilgi verilmiyor" dedi.

Salih Gergerlioğlu da sanal medya hesabından babasının hastanede olduğunu ve anjiyo olacağını aktardı. Gergerlioğlu, "Babam hastanede. Kalp ve göğüs ağrısından dolayı anjiyo olacak" dedi.