HBDH, uyuşturucu satıcılarına eylem düzenledi

HBDH Aziz Güler Milisleri, İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına eylem düzenledi.

HBDH Aziz Güler Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Emekçi halklarımızın, gençlerimizin uyuşturucu tuzaklarına düşürülmesine, bu yoz bataklıklarda yok edilmesine izin vermiyoruz, vermeyeceğiz! Zehir tacirlerine asla geçit vermeyeceğiz! Gazi Mahallesi’ndeki uyuşturucu merkezlerini yaktık! 20 Eylül günü saat 17 sıralarında, İstanbul/Sultangazi’de, uyuşturucu çetelerinin kullandığı iki ayrı eve, birimlerimiz tarafından sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Her iki ev de içindeki uyuşturucularla birlikte yandı" denildi.

Açıklamada şunlar da belirtildi:

"Kapitalizm çürüyen, can çekişen bir sistem. Her yerinden lime lime dökülüyor. Kendisiyle birlikte tüm toplumu da çürütüyor, yok oluşa sürüklüyor! Faşist zorbalık düzeni ise, ayakta kalabilmek için gençlerimizi özel olarak yoz bataklıklara, uyuşturucu tuzaklarına düşürmek için elinden geleni yapıyor. Nerede soysuz, yozlaşmış unsur varsa onları destekliyor, önlerini açıyor.
Devrim, sadece daha güzel bir gelecek demek değildir. Devrim, çürütülmek, yok edilmek istenen bir toplumun hayatta kalma mücadelesidir. Kendi ayakları üzerine doğrulma çabasıdır. Devrim, halklarımızın varlık yokluk savaşıdır! Yaşama tutunmak isteyen, mutlu bir gelecek isteyen, kendi kaderini eline almak isteyen tüm emekçiler devrim saflarında birleşmelidir.

Karanlıklara mahkum edilen, gelecekleri ellerinden çalınan gençler! Umudu ve özgürlüğü kuşanmak için birleşik devrim safları sizleri bekliyor!"