HDP’den Ağrı’daki kaza için başsağlığı mesajı

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı verdi.

Eş Genel Başkanlar yazılı başsağlığı mesajında “Tutak’ta yaşanan elim kaza nedeniyle derin üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Alınmayan önlemler ve yaşanan ihmaller zinciri maalesef benzer faciaların çok sık yaşanmasına neden oluyor. Bu kazaların hiçbiri kader değildir, kötü yönetimin ve sorumsuzluğun sonucudur; mevcut yönetim anlayışının insan hayatını nasıl hiçe saydığının göstergesidir” dedi.

Mesajda devamla şu ifadeler yer aldı: “Yakın zamanda Antep ve Derik’te büyük ihmaller sonucu feci kazalar yaşanmasından ve onlarca yurttaşımızın hayatını kaybetmesinden herhangi bir sonucun çıkarılmadığını, bugün Tutak’ta yaşanan kaza bir kez daha göstermiştir. Türkiye toplumu bunları hak etmiyor. Bütün bu ihmallerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha hayatını kaybeden yurttaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyoruz.”