Linz’de seçim hedefi büyütülüyor

Avusturya’nın Linz kentindeki HDP Seçim Komisyonu dün düzenlediği toplantıda, 7 Haziran’a kadar 4 bin insana daha ulaşmayı planlıyor.

Avusturya’nın Linz kentindeki HDP Seçim Komisyonu dün düzenlediği toplantıda, 7 Haziran’a kadar 4 bin insana daha ulaşmayı planlıyor.

7 Haziran Genel Seçimler için Avrupa’da yaşayan Kürdistanlı ve Türkiyeli demokratların çalışması yoğun bir şekilde sürüyor.

Linz seçim komisyonu peryodik toplantısını dün düzenledi. Özgürlük mücadelesinde yaşamını yitirenler anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan toplantıda, Linz bölgesinde ve çevresinde çok sayıda insana ulaşıldığı ve 8 Mayıs’a kadar en 4 bin insana daha ulaşılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Çok sayıda seçmenin HDP için gönüllü olarak çalışmak istediğini belirten komisyon üyeleri, kentte kurulan seçim komisyonlarında, alanlarda yürütülen çalışmalarda her kesimden insanın HDP’ye karşı yoğun bir ilgisi olduğu belirtildi.

Toplantıda ayrıca, 26 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Linz Neues Rathaus’da HDP dayanışma gecesine de katılım çağrısı yapıldı.