Son Dakika: Stêrk TV ve Medya Haber TV'ye baskın: Polisler tüm binayı talan etti

Misilleme Timi Anavutköy’de bir fabrikayı yaktı

Şehit Kawa Çekdar Misilleme Timi, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir “AKP-MHP işbirlikçisine ait” ayakkabı fabrikasını ateşe verdiklerini duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Şehit Kawa Çekdar Misilleme Timi, “Özgürlüğü Sağlama Hamlesi”kapsamında 23 Ocak günü öğle saatlerinde İstanbul’un Arnavutköy ilçesi Fatih mahallesinde bulunan “AKP-MHP işbirlikçisine ait ayakkabı fabrikasına yönelik sabotaj eylemi” gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz eylem sonucunda faşist şahsa ait fabrika büyük ölçüde imha olurken fabrikaya ait bir kamyonet ve iki lüks araç imha oldu” denildi.

Misilleme Timi şu uyarılarda bulundu: “Kürt soykırımını gerçekleştirmek için her gün türlü türlü hesap ve planlamalar yapan AKP-MHP faşist rejimi ve onun işbirlikçi, destekçileri her yerde hedefimiz olmaya devam edecektir. Bizler Öz yönetim Direnişleri şehitlerinin intikam yeminlerini yineliyerek onların bize bırakmış olduğu direniş ruhu ile ‘öz gücümüz’ ve ‘öz savunmamız’ ile intikamlarını almaya devam edeceğiz.