YPS'den İzmir'de eylemler

YPS Şehit Kerwan Selul Misilleme Timleri, İzmir'de turistik bölgeleri ve işbirlikçilerin atölyesini yaktı.

YPS Şehit Kerwan Selul Misilleme Timleri, "Sömürgeci ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikâm hamlesi" kapsamında’ İzmir’de eylemler düzenledi.
Timler tarafından eyleme ilişkin yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:
"23 Ağustos günü İzmir’in Çesme ilçesinde bulunan Marina yat limanına birimlerimizce sabotaj eylemi düzenlendi. Yapılan eylemde turistik bölge olan Marina çevresinin büyük bir bölümü yakıldı. Alanda bulunan turistler korku ve panikle alanı boşaltırken, eylem sonucunda 4 milyon dolar zarar oluştu.
19 Ağustos günü akşam saatlerinde İzmir’in Bornova ilçesinde Pınarbaşı 5. Sanayi Sitesi'nde ajan işbirlikçilere ait oto tamir atölyesi birimlerimizce yakıldı. Çıkan yangın sonucu oto tamir atölyesi kullanılamaz hale geldi."

'DÜŞMANA HER GÜN DARBE VURACAĞIZ'

Açıklamada, "Büyük intikâm yeminiyle faşizme karşı direniş konumuna geçerek, düşmana her gün darbe üzerine darbe vurmak devrime götürecek tarzı almaktır" mesajı verilerek, şunlar ifade edildi:
"Faşizm sadece Kürt halkı üzerinde uygulanmamakta. Başta işçiler, kadınlar, inançlar ve bütün halklar üzerinde uygulanmaktadır. Faşist AKP-MHP çeteleri Kürt halkı başta olmak üzere bütün halklar üzerinde soykırım uygulamaktadır. Kürt düşmanlığı üzerinde kurulan faşizan ve soykırımcı rejim günümüzde tüm halkları hedef almaktadır. Faşist AKP-MHP rejiminin, toplumları sindirmeye yönelik uyguladığı emek sömürüsü, kadın tecavüzleri, çocuk istismarları, erkek şiddetine karşı ortak direniş cephesi gerekmektedir.

'ZAFERE GİTMEK İÇİN BULUŞMALIYIZ'

Gezi ve Öz Yönetim ruhu birleşik devrim mücadelesini ortaya çıkarttı. Gezi ve Öz Yönetim direniş çizgisini intikâm yemininde buluşturmak, zafere gitmenin adı olacak.
Bu direniş ruhuyla Kürdistan ve Türkiye’nin bütün metropollerinde intikâm ateşimiz yanmaya devam edecek; faşizmin yarattığı bütün alanları yakarak ateşimizi gürleştireceğiz. Hem her yerde hem de hiçbir yerde olmayan HBDH milisleri bir yandan faşizmi ateşe verirken, bir yandan da misilleme timlerimiz Kürdistan ve Türkiye’de sömürgeci, ihanetçi ve faşistlerden hesap sormaya devam edecektır. Çiyagerler'in selamı, Ulaşlar'ın intikâmı olarak sömürgeciliği yıkana kadar intikâm ateşini gürleştireceğiz.
Bu eylemimiz Rojava’da işgale karşı kahramanca savaşıp şehit düşen Ceren Güneş ve Aynur Ada arkadaşlar anısına düzenlenmiştir."