YPS Misilleme Timleri'nden birçok yerde eylem

YPS Şehit Adır Xizgonos Misilleme Timleri, Türk devletinin Cudi Dağı'nda çıkardığı yangınlara misilleme olarak bir çoğu iş yeri yaktıklarını bildirdi.

Misilleme Timleri, "Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi" kapsamında işgalci Türk devletinin Cudi Dağı ormanlarını yakmasına misilleme eylemlerinde bulunduklarını açıkladı.

Açıklamaya göre, 8 Eylül günü İzmir Menemen ilçesi tekstil fabrikasına yönelik yakma eyleme gerçekleştirildi. Ulukent Sanayi Sitesinde yer alan fabrikanın tamamen imha olduğu belirtildi.

Aynı gün Aydın'ın Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi Sanayi Altı Caddesi'ndeki sanayi sitesini hedef aldıklarını belirten YPS, "Eylemde Sanayi sitesi çevresi ve araçlarda hasar oluştu" dedi.

Açıklamada diğer iki yakma eylemi şöyle yer aldı:

"8 Eylül günü Aydın'ın Bozdogan ilçesinde elektrik santraline yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Eylem sonucunda elektrik santrali tamamen imha oldu.

31 Ağustos günü Antalya'nın Kepez ilçesinde MHP’li bir şahsa ait bina yakıldı. Yakma sonucunda binada büyük bir hasar oluştu."

YPS Şehit Adır Xizgonos Misilleme Timleri, "Cudi Dağı ormanları yakılıyorsa tüm Türkiye yakılacaktır" diye uyardı.

Her işgalci bireyin mülkünün hedeflerinde olduğunu belirten Misilleme Timleri, "Bu yakılan yerlerin masum olduğuna inanmayın, her gün Kürdistan’a sefer yapıp yakıp yıkma işleriyle uğraşan ve güzelliklerini çalan faşistlerin mekanlarıdır. Kürdün sırtında zenginleşen bu faşist ajan ve işbirlikçi kesime yönelik intikam misliyle alınacaktır" ifadelerini kullandı.