YPS Misilleme Timleri'nden üç kentte eylem

YPS Şehit Harun Koçer Misilleme Timleri, Amed, Hakkari ve Mersin'de düzenledikleri eylemlerde bir depoyu kullanılmaz hale getirdiklerini, bir karakola parça tesirli bomba attıklarını ve uyuşturucu satıcılarını cezalandırdıklarını bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan Misilleme Timleri, "Tecride, Faşizme, İşgallere Son; Özgürlüğü Sağlama Zamanı" hamlesini üç kentte eylemler gerçekleştirerek "selamladıklarını" belirtti.

Açıklamaya göre 18 Eylül'de Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı turistik bir merkeze de eylem gerçekleştirildi.

19 Eylül'de saat 20.30'da Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Güngör Caddesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik "cezalandırma eylemi" yapıldı.

14 Eylül'de Mersin’de Organize Sanayi Sitesi tır yedek parça deposuna sabotaj düzenlendi. YPS, "Eylem sonucunda Depo içindekilerle beraber tamamen kullanılamaz hale geldi" dedi.

8 Eylül günü Amed'de Yenişehir Şehitlik Mahallesinde yer alan karakola parça tesirli bomba atıldı. Açıklamada "Eylem sonucunda karakol içinde büyük bir kargaşa yaşanırken düşman ölü ve yaralısı netleştirilemedi" ifadeleri kullanıldı.

AKP-MHP faşist rejiminin "çöküş sürecinde" olduğunu belirten Misilleme Timleri, "AKP-MHP çetesine son darbeyi vurmanın zamanı gelmiştir. Bu anlamda KCK 'Tecride, Faşizme, İşgallere Son; Özgürlüğü Sağlama Zamanı' şiarı ile başlatmış olduğu hamle tarihsel önemde bir hamledir. Mücadeleyi zafere taşıma hamlesidir. Zafer için topyekün harekete geçme çağrısıdır. Zafer hamlesinin ruhu ve tarzı ile alanlara çıkma zamanıdır" diye belirtti.