Jinên Tîrêjên Rojê'den eylemler

Jinên Tîrêjên Rojê, ihanetçi ve uyuşturucu satıcılarına dönük eylemler düzenledi.

Jinên Tîrêjên Rojê, İstanbul'da uyuşturucu satıcıları ve ihanetçilere dönük eylemler düzenledi.

Jinên Tîrêjên Rojê tarafından eylemlere ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"10 Haziran'da İstanbul Kanarya Mahallesi'nde birimlerimiz gece saat 03.00'te Florya Caddesi'nde fuhuş ve uyuşturucu satıcılarının bulunduğu bir gecekondu evine eylem gerçekleştirdi. Evde bulunan iki kişi cezalandırılmıştır. Kişilerin üzerinden çıkan uyuşturucu da ateşe verilmiştir.

10 Haziran'da birimlerimiz İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Kanarya Mahallesi'nde bulunan ihanetçilere ait bir tekstil binasına eylem gerçekleştirdi. Eylemin detayları şu şekildedir:

Saat 18:00'de tekstil binasının son katına yönelik bina içerisindeki elektrik panolarına tekniki bir tarzla müdahale edilmiştir ve binada bulunan kat kullanılamaz hale gelmiştir. Eylem kendi kimliğine, diline ve halkına ihanet içinde bulunan ve düşmanına aşık ihanetçi Kürt kişiliklerine yönelik yapılmıştır. Bu eylem esnasında Kanarya Mahallesi'nde bulunan yurtsever Kürt halkına birimlerimize verdikleri destekten dolayı  teşekkürlerimizi iletiriz. Kendi halkından kopup kimliğini satmış tüm kişi ve kişiler; size rahat uyku yok! Faşist ve ihanetçi kişilikler birimlerimizin  hedefinde olmaya devam edecektir."