İntikam Birimleri’nden İzmir’de üç eylem

Şehit Çiyager–Şehit Zeryan İntikam Birimleri, 22-26 Kasım tarihleri arasında AKP-MHP’li “faşistler” ve bu rejime bağlı “bekçilere” yönelik üç eylemde bulunduklarını bildirdi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, her üç eylemde İzmir’de gerçekleşti. Eylemlerin sonucunda AKP-MHP’lilere ait bir aracın imha edildiği, bir aracın darbelendiği ve iki bekçinin yaralandığı belirtildi.

Her üç eyleme ilişkin detaylar şöyle:

"22 Kasım gününde İzmir’in Buca ilçesinin Gediz Mahallesi’nde birimlerimiz tarafından AKP-MHP üyesine ait 1 otobüs hedef alınmıştır. Yapılan eylemde otobüste maddi hasar meydana gelmiştir.

25 Kasım günü saat 18:00 civarında İzmir’in Buca ilçesine bağlı Yemen Mahallesi’nde faşist AKP - MHP iktidarına bağlı bir unsura ait 200 bin TL’lik araç birimlerimizce hedef alınmıştır. Hedef alınan araç tümden imha olmuştur. Olay yeri düşman tarafından uzun bir süre ablukaya alınmıştır.

26 Kasım günü saat 22:30 civarında İzmir’in Buca ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nde AKP-MHP iktidarına bağlı iki bekçi birimlerimizce hedef alınmıştır. Gerçekleştirilen eylem sonucunda her iki bekçi de yaralanmıştır.”