YPS Misilleme Timi'nden Kasımpaşa'da eylem

YPS Misilleme Timi, Kasımpaşa'da bir eylem düzenlediklerini belirterek, herkesi AKP-MHP faşizmine karşı direnişe çağırdı.

Şehit Çiya Zap YPS Misilleme Timi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Kasımpaşa’da bulunan Şok markete Şehit Çiya Zap Misilleme Timimiz tarafından 27 Eylül’de saat 00.30'da eylem gerçekleştirilmiştir. Olay yerinde panik gelişmiş, polis ve itfaiye müdahale etmiş, markette ciddi maddi hasar meydana gelmiştir" denildi.

'HALKI SEFALETE SÜRÜKLEDİLER'

Açıklamada şunlar da ifade edildi:

"Türkiye topraklarında faşist Erdoğan rejimi öncülüğünde Türkü, Kürdü, Süryani, Çerkesi vb. ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Açlık sınırında bulunan halk her gün yaşadığı zorlanmaları haykırmaktadır. Buna kulaklarını tıkayan ya da görmezden gelen, her şeyin güllük gülistanlık olduğunu halka söyleyen ve halkı kandırmaya çalışan hırsız Erdoğan, halktan çaldıklarıyla kendisine büyük bir sermaye kurmuştur. Torununun torununa yeteceği bu mali gelirle halka nasıl beslenecekleri konusunda nutuklar çekmektedir.

Halkın ödediği vergilerle yeni kurum ve kuruluşlar açan Erdoğan, halktan çaldıklarını halka parayla satmaktadır. Yüksek vergiler, yüksek satışlar ile halkın elinde olanı da onlardan alan halkı sefalete sürükleyen faşist Erdoğan rejimi, Türkiye topraklarında kendine ait sömürgeler oluşturmuştur. Bu sömürgeler kendisine ait kurum ve kuruluşlardır. Halkı sömürerek bu sömürgelere sahip olmuştur.

'TÜM HALKLAR SAVAŞMALI'

Sonunun geldiğini bilen Erdoğan, ırkçı yaklaşımları öne sürerek halkı halka kırdırtma çabasındadır. Erdoğan’ın Türk milletiyle hiçbir bağı yoktur. İnsan ülkem dediği yeri diğer devletlere pazarlar mı, halkım dediği insanları sefalete sürükler mi? Erdoğan’ın her yerde Kürt arayıp yok etmeye çalışması bundan ötürüdür. Bugün özgürlük gerillaları faşist rejime karşı ciddi bir mücadele vermekte ve kazanımlar elde etmektedir. Bu savaş sadece gerillanın savaşı değildir. Türkün, Kürdün, Arabın, Çerkesin vb. Türkiye’de yaşayan halkların savaşıdır. Halk artık sömürüldüğünün farkında ise bunun için mücadele etmelidir. Kendi vergileri ile beslenen polislerden, hükümetten korkmak nereye kadar... İnsan hiç kendi celladını besler mi? Zaten sömürgeleşmişsiniz, daha ne kadar boyun eğeceksiniz!

YPS-YPS JIN olarak faşist Erdoğan rejiminin kurum ve kuruluşları hedefimizdir. Halktan çalarak kendisine mülk olan hiçbir şeyi affetmeyeceğiz ve nerede olursa olsun eylemselliklerimizi sürdüreceğiz. Kendisine yaşatılan zulmün farkında olan Türkiye ve Kürdistan halkına sesleniyoruz; faşist rejime karşı mücadele halkların mücadelesidir. Ve bu zulme boyun eğmemek için herkesin faşist Erdoğan rejimine karşı mücadele etmesi gerekmektedir."