YPS Misilleme Timleri'nden Ülker ve zabıta müdürlüğüne eylem

YPS Şehit Botan Şoreş Misilleme Timleri, Urfa'da zabıta müdürlüğüne, Mersin'de ise Ülker şirketine ait bir lojistik gıda deposuna eylem düzenlediklerini bildirdi.

Misilleme Timleri, "Sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı intikam hamlesi" kapsamında 15 Ağustos Diriliş bayramı anısına bir dizi eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Buna göre, 10 Ağustos günü akşam saatlerinde Urfa'nın Eyyübiye ilçesinde zabıta müdürlüğüne tabancalarla eylem gerçekleşti. Açıklamada, "Korku ve panik içinde kaçmaya çalışan AKP ve MHP’li işbirlikçi kesim ve yöneticiler arasında yaralananlar oldu" denildi.

Aynı gün "AKP meclis üyesi İzettin Çiftçi’nin aracı" ateşe verildi. Misilleme Timleri, "Araç tümden imha oldu" dedi.

Açıklamada Ülker'e yönelik eylem konusunda şunlar belirtildi: "8 Ağustos günü Mersin Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan Devletin en büyük gıda-para kasalarından Ülker’e bağlı Şok marketler zincirinin lojistik gıda deposuna yönelik eylem düzenlendi. Eylem sonucunda lojistik deposu tümden yandı."

8 Ağustos günü ayrıca Amed’in Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi 15. Sokakta bulunan R.K adlı "işbirlikçi"nin evine bomba atıldığı belirtildi. Misilleme Timleri, "Uyarımızdır! Bu tarz kişilikleri affetmeyeceğiz ve halkımız bu tarz şahısları gördükleri yerde teşhir etsinler" ifadelerini kullandı.

Açıklamada devamla şu ifadelere yer verildi: "15 Ağustos Diriliş ruhu intikamın vücut bulmuş halidir. Faşist Türk Devleti’ne yönelik, Kürdün ters giden talihinin tekrardan dönüşümüdür. Düşman üzerine nasıl gidileceğinin manifestosudur. Misilleme Timleri olarak bu ruhla profesyonel öz savunma tarz, taktik ve yöntemleriyle karşılayacağız. Sessiz kalmayacağız. Sömürgeciliği ve Ajan-İşbirlikçilik Kürdistan’da temizlenene kadar durmayacağız. Her köy her kasaba ve her şehirdeyiz. Yinelenen büyük bir güçle vuracağız."