HSM’den Zap Eyalet Komutanlığı’na kutlama mesajı

Halk Savunma Merkezi(HSM) Karargah Komutanlığı, Zap Eyalet Komutanlığına Çelê’de gerçekleştirdiği eylem dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi.

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı açıklaması şöyle:

“30 Mayıs günü Hakkari’nin Çelê ilçesine bağlı Tepê Hakan alanında bulunan Türk sömürgeci işgal güçlerine karşı, sızma ve baskın taktiği ile gerçekleştirdiğiniz eylem sonuç alıcı ve başarılı bir eylem olmuştur. Düşmanın kendine en çok güvendiği ve sürekli gözetim altına tuttuğu bir alanda gündüz ortası düşman mevzilerine kadar girerek düşman üzerinden silah kaldıran ve başarılı bir şekilde geri çekilmenin gerçekleştirildiği bu eylem, düşmanı derinden sarsan bir eylem olmuştur.

Taktik ve teknik performans sonucu başarılı bir biçimde gerçekleştirilen bu eylemden dolayı komutanlığınızı, komutanlığınız şahsında Zap eyalet güçlerini ve bu eylemi gerçekleştiren birimi bu önemli başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını bekliyoruz.

Mücadele tarihimizin bu önemli döneminde eyalet güçlerinizin daha üstün başarılar elde edeceğine inanıyor, bu inanç temelinde sizleri ve tüm eyalet güçlerini sevgi ve saygıyla selamlıyor, sizlere üstün başarılar diliyoruz.”