Düsseldorf yürüyüşü için NRW eyaletinde çalışmalar sürüyor

FED-MED, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın özgürlüğü için 15 Nisan günü Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek merkezi yürüyüşü örgütlemek amacıyla NRW eyaletinde bulunan tüm illerde ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Avrupa Demokratik Güç Birliği ve Avrupa’daki Kurdistanlı Kurumlar Platformu’nun Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın özgürlüğü için 15 Nisan günü Düsseldorf’ta organize edeceği Avrupa merkezli yürüyüş ve mitingin hazırlıkları için çalışmalar sürüyor.

FED-MED ve birçok Kürt kurumu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Almanya’nın NRW eyaletinde bulunan tüm illerde ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Abdullah Öcalan üzerindeki tecride dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için ise gençler tarafından NRW eyaletine bağlı illerdeki sokaklarda ve işlek merkezlerde duvar ve dikkat çeken yerlere, üzerinde Abdullah Öcalan’ın resimlerinin bulunduğu stickerler yapıştırılıyor.

Federasyon üyeleri ve gençler, ayrıca Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a yönelik tecride dikkat çeken yazıların bulunduğu broşürler dağıtıyor, aynı zamanda posta kutularına atılıyor.