FCK-BW-Bayern: Düsseldorf yürüyüşüne güçlü katılalım

FCK-BW-Bayern, Türk devletinin işgal saldırılarına ve ihanete karşı Düsseldorf'taki mitinge çağırdı, "Gün Kürdistan'a ve yiğit savaşçılara sahip çıkma günüdür" dedi.

azılı açıklama yapan FCK - BW-Bayern, "KDP-Barzani, bu ihanet politikalarıyla sadece Kuzey‘e, Rojava‘ya ve Rojhilat‘a değil Güney Kürdistan‘a ve kendi peşmegesine de ihanet etmektedir. Asırlardır Kürt ve Kürdistan toprakları için her türlü bedeli ödemekten kaçınmayan yiğit ve kahraman Kürt halkına da ihanet etmektedir" dedi.

"Geleceği belirleyecek hayati ve kritik bir süreçten geçmekteyiz" vurgusunda bulunulan açıklamada, şöyle denildi:

"Bu tarihi süreçte her duyarlı yurtsevere düşen görevler mutlaka vardır. Bunların başında gelen hiç şüphesiz gerekli mercilere ve muhataplara halkın sesini duyurmaktır. Bu temelde Kürdistan‘a ihanete dur demek ve Kürt halkının tek amaç doğrultusunda yek vücut olmasını sağlamak için 30 Nisan tarihinde Düsseldorf‘ta yapılacak merkezi yürüyüşe katılmak ve çevremizi de katmak için seferber olalım. Gün dört parçada Kürdistan‘a, Kürt halkının bağımsızlık mücadelesine ve onun yiğit savaşçılarına sahip çıkma günüdür."