İntikâm Birimi'nden Esenyurt ve Silivri'de eylem

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi, Esenyurt ve Silivri'de eylemler düzenledi.

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi, 30 Ocak'ta İstanbul'da düzenlediği eylemlere ilişkin bugün yazılı açıklama yaptı.

FABRİKA VE ARAÇ İMHA EDİLDİ

Açıklamada, eylemlere dair şu bilgiler verildi:
"Üyelerimiz 30 Ocak günü İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 4 katlı bir tekstil fabrikasına yönelik eylem gerçekleştirdi. Akşemsettin Mahallesi, 230. Sokak üzerinde bulunan tekstil fabrikası üyelerimiz tarafından yakılarak imha edildi.
Yine 30 Ocak günü İstanbul’un Siliviri ilçesinde Ortaköy Sanayi sitesinde kablo ve inşaat malzemeleri üreten bir fabrikaya yönelik üyelerimizin gerçekleştirdiği eylem sonucunda fabrikanın deposu ve bir araç yanarak imha oldu."

'ÖNDER APO'NUN ESARETİ SON BULANA KADAR...'

Şehit Sorxwin Roboskî İntikâm Birimi, 15 Şubat Komplosu'na da dikkat çekerek, şunları kaydetti:
"Önder Apo şahsında Kürt halkının özgürlüğünü ve iradesini elinden almaya çalışarak tarihin karanlıklarına gömmeyi hedefleyen 15 Şubat Uluslararası Komplosu’nu şiddet ve öfkeyle kınıyoruz. Halkımızın ve biz Kürdistan intikâm neferlerinin Önder Apo’nun esaretine tahammülü kalmamıştır. 15 Şubat Uluslararası Komplosu’nun 22. yılında tüm Kürdistan gençlerini kendilerini birer intikâm neferi kılmaya ve işgalci TC’den intikâm almaya çağırıyoruz. Önder APO’nun esareti son buluncaya kadar eylemlerimizi arttırarak devam ettireceğimizi belirtiyoruz."